Paluu arkeen kesäloman jälkeen

Mietin pitkään, että tämän postauksen otsikko voisi olla lomaltapaluukrapula. Sitten tuumailin, että ei tämä olotila kyllä krapulaan tällä hetkellä viittaa. Kesäloma sujahti ohi sellaista vauhtia, etten muista enää olinko viikon vai kolme viikkoa lomalla. Nyt olen kuitenkin taas täällä, blogin parissa. Viikko on jo vierähtänyt töissäkin. Juttuja minulla on teille jaettavaksi melkoinen määrä, sillä kaunis Italia tarjoili tällä kesälomalla hyvin mykistäviä ja tunteita herättäviä hetkiä ja maisemia. Saatoinpa hetkeksi myös muuttaa mielipidettäni koko maasta, mutta palataanpa siihenkin myöhemmin.

Missä siis mentiin? Reissureittimme kulki Berliinistä Roomaan, sieltä Napolin kautta Ischian saarelle ja sieltä Sorrentoon ja Amalfin rannikolle. Amalfilta tie toi takaisin Roomaan ja sieltä kotiin. Pari viikkoa vierähti kuin iltamissa. Berliinin päivän mittainen pitstop otettiin tarkoituksella, sillä halusin käydä vihdoin ja viimein ensimmäistä kertaa Berliinissä ja nähdä tietysti hyvää ystävääni siellä. Onnistunut päivä se olikin ja reissu oli muutenkin melkoista ilotulitusta maisemien osalta. Kaunis Italia ei pettänyt maisemien osalta tälläkään kertaa.

upload.jpg
upload.jpg

Mistä loma koostui? Ainakin jäätelöstä, kävelystä, skootterilla huristelusta, rannalla lekottelusta ja italialaisen elämän ihmettelystä. Ehdin myös levätä muutaman päivän. Mukaan mahtui myös vatsatauti, sydämen tykytyksiä. italialainen lääkäri ja kaksi mustaa varvasta. Reissussa rähjääntyy, niinhän sitä sanotaan. Tästäkin reissusta onneksi kuitenkin selvittiin ehjin nahoin. Ruoan suhteen jouduin valitettavasti nostamaan tassut pystyyn ja sanomaan: "ei enää, kiitos". Ruoka ei uponnut tällä reissulla, vaikka söinkin mitä herkullisimpia ruokia.

Paluu arkeen on sujunut yllättävän näppärästi loman jälkeen. Suomen kesä ja tällaiset aurinkoiset säät ne vaan pistävät hymyilyttämään, puhumattakaan mustikoista, joita on tullut kerättyä ja ahmittua kaksin käsin.  Pitkään ei kuitenkaan tarvitse seuraavaa matkaa odotella ja arkeen jähmettyä, sillä seuraava reissu kolkuttelee jo oven takana. Parin viikon päästä on nimittäin lähtö Kazaniin, Venäjälle. Kuinka siistiä se on? :)

Nautitaan kesäisestä viikonlopusta toverit!