download.png

Kuka?

Minun nimeni on Jenna. Olen elämää rakastava matkailija ja tutkailija. Oman elämänsä reissurontti, jumppapirkko ja liikuntahörhö. Nykyisin myös pienen lapsen äiti, joka reissa vauva kainalossa ennakkoluulottamasti. Elämänasenteeni on nauttia elämästä täysin siemauksin. Tällä hetkellä vierailtuja maita on takana 40+. Matkan ei tarvitse olla pitkä. Pyöräretki lähimaastossa, juoksulenkki uusilla huudeilla tai vierailu lähipaikkakunnalle riittää. Yleensä matkustan tiukalla budjetilla höystettynä ripauksella luksusta. Matkustaminen tarkoittaa itselleni irtiottoa, hyvinvointia, rentoutumista, fiiliksen mukaan menemistä ja uusia elämyksiä. 

Sydäntäni lähellä olevat teemat ovat hyvinvointi, liikunta ja matkailu. Nämä kolme näyttelevät pääroolia blogissani. Olen aina rakastanut metsiä, luontoa, uusia asioita ja valokuvia. Blogini on keskittynyt erityisesti Aasian matkailuun, kaupunkilomiin sekä pienen lapsen kanssa reissaamiseen.  

Ota yhteyttä

Teen sisältöyhteistyötä liittyen matkailuun ja hyvinvointiin. Otan mielelläni vastaan palautetta vastaan blogistani. Yhteydenotot sähköpostitse: lehtosenjenna@gmail.com