Minin ensimmäinen matka

Muistatteko ensimmäisen junamatkanne? Entä millaiselta tuntui, kun istuitte ensimmäistä kertaa lentokoneessa sen rullatessa kiitoradalle? Millaisia muistoja tulee mieleen perhelomista vanhempien kanssa?

Kun alkuviikosta astuin auton takapenkille, mahaani kipristeli jännitys. Meitä kaikkia jännitti. Kun auto lähti liikkeelle, jännitys muuttui innostukseksi. Olin ensimmäistä kertaa auton kyydissä pienen rakkaan minireissaajan kanssa. Mini syntyi Jorvin sairaalassa isänpäivänä. Matka kotiin oli hänen ensimmäinen matkansa. 

Ensimmäinen automatka kotiin sujui hyvin. Matka palautti mieleen kaikki ne (muistamani) ensimmäiset kerrat, jolloin olen hypännyt aivan uuteen kulkuneuvoon ja kokeillut jotain uutta. 

Tämä automatka oli matka uudenlaiseen arkeen ja elämään. Jokainen uusi päivä on ollut seikkailu. Yhdeksän kuukauden odotus palkittiin suloisen kauniilla vauvalla, joka tulee matkaamaan ja kokemaan kanssani valtavan paljon uusia asioita.

Minä ja mini olemme valmiita elämän tuomiin seikkailuihin. Blogi pysyy edelleen matka-ja elämysblogina. Jatkossa matkassa on myös mukana pieni seikkailijatar. Blogi muuten täytti viime viikolla jo kolme vuotta. Niin se aika rientää :)

Rakkauden määrä. Se on äärettömän suuri. Koko pieni perhe hymyilee onnesta <3