Instagram Travel Thursday: Plitvice Lakes

Monet ovat varmasti huomanneet torstaisin Instagramissa vierailleessaan, että monet lisäilevät sinne joka viikko reissukuviaan. Mistä on kyse? Itsekään en ensin ymmärtänyt, mikä tuo ihme #igtravelthursday hashtag oikein on, kunnes kävin seikkailemassa Nellanblogissa ja luin tempauksesta. Minulla ei ollut vielä kesällä blogia, kun aloin torstaisin sykkimään kuvia Intragramiin. Siitä tuli äkkiä tapa ja voi että, mitä matkailukuvia tuon #igtravelthursdayn takaa oikein löytyykään! Menkääs katsomaan! Lisätietoja IG travel thursdaysta löydät Sadun blogista, jota myös suosittelen lukemaan.

Vierailin kesällä Kroatiassa ja suosikkikohteeni oli Plitvice Lakes, kansallispuisto. Siellä oli kauneimpia vesiputouksia, mitä olen ikinä nähnyt. Niin maagisen kauniin väristä vettä ja kaunista luontoa ympärillä. Jos menette Kroatiaan niin te ette voi olla menemättä sinne! Se on niin upea! Bloggaan kyllä Kroatiasta pian muutenkin, mutta tässä jo Instagram Travel Thursdayn iloitteluja kauniiden kuvien merkeissä.

Ihanaa torstaita teille kaikille matkakuumeisille!