Kauneusvinkkejä Lumenen kauneusiltapäivässä

Kylppärissä sijaitseva Jennan kauneuskaappi täyttyi eilen purkeista ja purnukoista, ripsareista ja seerumeista, kynsilakoista ja puutereista. Nyt on millä on kaunistua!

20140415_160238.jpg

Olin eilen Lumenen järjestämässä kauneusiltapäivässä kuulemassa ihonhoito- ja kauneusvinkkejä. Tilaisuus oli tarkoitettu tuleville morsiammille ja heidän kaasoilleen. Tilaisuudessa luennoitsija kertoi, kuinka hoitaa omaa ihoaan ja korostaa kauneuttaan erilaisilla ihonhoito- ja meikkituotteilla. Saimme testata ja hiplailla erilaisia tuotteita ja tunnin lopuksi molemmat kämmenselät olivat rasvaa, luomiväriä ja punaa täynnä. Hääpäivän meikkivinkkejä tuli roppakaupalla ja opinpa jotain lisää cc- ja bb-voiteistakin. Sain myös taas hyvän muistutuksen myös siitä, että kasvonaamiolle tulisi löytää aikaa (kiireisen ihmisen syndrooma = ei aikaa kasvonaamiolle?). Mukaan saatiin myös pienet lahjakassit, joista löytyi kynsilakkaa, ripsaria, päivävoidetta ja huulipuna.

20140415_155932.jpg

Tilaisuudessa korostettiin morsiammen luonnollista kauneutta. Iltameikki ja häämeikki ovat eri asia. Iltapukujuhlissa meikki on usein voimakas, kun taas häämeikissä peukutetaan ihon kuulautta ja hehkeyttä sekä silmämeikin keveyttä. Jokainen toki tekee häämeikissään omat valintansa. Toinen voi suosia vahvoja luomivärejä ja rajauksia, kun taas toinen haluaa näyttää metsäkeijulta luonnollisen raikkaissa väreissä. Kun itse ajattelen omaa hääpäiväni meikkiä niin haluan ehdottomasti näyttää sinä päivänä luonnonkauniilta ja hehkeältä. Kauniit silmät ja sopiva puna huulilla ja se on siinä. Suurin huolenaihe minulla ehkä on, ettei iho kiiltäisi kuin voipurkki. Irtopuuteria pitää varmasti päivän aikana lisäillä. Irtopuuteri onkin kuulemma paras puuteri hääpäivää ajatellen.

Häämeikilta odotetaan paljon: sen täytyy kestää koko päivä ja näyttää monenlaisissa valoissa hyvältä. Luomiväri ei saisi valua luomilla, iho ei saisi kiiltää ja huulipunankin pitäisi olla kestävä. Huultenrajauskynällä saa kuulemma ihmeitä aikaan. Se on kestävin huulimeikki. Täytyypä opetella käyttämään sitä.

Kauneusopastuksen jälkeen saimme ilahduttavan alekoodin Lumenen tehtaanmyymälään. Myymälään virtasikin parikymmentä innokasta morsianta shoppailemaan kauneusopastuksen aika suositeltuja tuotteita. Itse ostin Lumenen Brigh Now Vitamin C-sarjaan kuuluvia tuotteita, joita olen kuullut kehuttavan. Sarjan tuotteissa on käytetty suomalaista lakka-marjaa. Ostin myös cc-voidetta, jota on ylistetty maasta taivaaseen. Olen peukuttanut pitkään Dermon tuotteita, mutta nyt aion ottaa päivittäiseen käyttöön nuo Lumenen tuotteet ja testata, mitä ne tekevät iholleni.

Ja lopuksi haluan vielä sanoa kauneudesta sen verran, että vaikka ihonhoitotuotteisiin laitettaisiin mitä marjaa niin uskon, että ihonhoidon ja kauneuden lähde on jokapäiväinen kotimaisten marjojen syönti. Juuri toissapäivänä vetelin lakkoja rasiallisen ja tunsin, kuinka keho iloitsi jokaisesta syödystä marjasta. :)