Uudenvuodenlupauksia

Juhlavuosi 2017 kolkuttelee jo ovella. Reilun kahdeksan tunnin päästä alkaa vuosi 2017. On aika jättää kulunut vuosi taakse yhtenä elämän oppivuotena ja suunnata katse kohti tulevaa. Suomi täyttää ensi vuonna 100-vuotta ja siihen liittyen aion tehdä yhden ja tärkeimmän uudenvuodenlupauksen. Aion nimittäin vihdoin pitää lupaukseni ja matkailla paljon kotimaan kamaralla minireissaajani kanssa. Ensi vuonna tulen täyttämään myös pyöreitä, mutta nähtäväksi jää, miten niitä aion juhlistaa. 

Taivaslyhty 1.1.2016 Thaimaassa

Taivaslyhty 1.1.2016 Thaimaassa

Yksi tunnustus minun täytyy tehdä. Olen hiukan taikauskoinen. Siksi kävin ostamassa tinakauhan ja tinan. Haluan nähdä, mitä valettu tina minulle ennustaa ensi vuodesta. Tiedän, että ensi vuodesta tulee hyvä. Siitä ei ole epäilystäkään. 

Olen aina ollut vähän epäileväinen, kannattaako niitä uudenvuodenlupauksia tehdä. Ehkä kutsun niitä ennemmin aikomuksiksi ja toivomuksiksi. On kuitenkin helppo listata asiat, mitä ensi vuonna aion tehdä ja millainen aion olla. 

Vuonna 2017 aion:

 • Päästä taas elämäni huippukuntoon
 • Keskittyä kehonhallintaan ja jatkaa jooga-harrastusta
 • Verkostoitua uusissa piireissä 
 • Kehittää ammattitaitoani ja blogia
 • Kirjoittaa enemmän
 • Tehdä mahdottoman monta metsäretkeä
 • Mökkeillä 
 • Matkustaa fiiliksen mukaan ulkomailla ja kotimaassa
 • Juosta! Wienin puolimaraton kutsuu huhtikuussa
 • Elää hetkessä ja päivä kerrallaan
 • Olla vahva kuin kivi
 • Olla lempeä ja rakastava läheisiäni kohtaan
 • Nukkua aina kuin mahdollista
 • Kunnioittaa ja arvostaa kaikkea sitä, mitä minulla on 
 • Uskoa siihen, että elämä kantaa ja asioilla on tapa järjestyä 
 • Olla upea ja energinen itseni 365 päivää vuodessa

Ensi vuoden reissujakin on jo suuniteltu. Ainakin kolme reissua on jo kalenterissa. Viikko Lapissa, juoksumatka Wieniin ja häät Berliinissä. Suunnitteilla on myös muita reissuja, mutta katsotaan lopulta, mitkä niistä toteutuvat.

Hyvää uutta vuotta 2017! Olkoon se hyvä meille kaikille :)