Kesän huippuhetket

Kolea ja kostea sää toi mukanaan ensimmäisen syysflunssan, joka on hiljentänyt menoa viime päivinä. Sohvalla viltin alla makoillessa halusin palata muistelemaan kaikkia niitä kesäreissuja ja -hetkiä, jolloin aurinko paistoi ja kasvot loistivat kuin Naantalin aurinko.

Syyskuun IGTT-tempauksen kunniaksi palaan kesän huippuhetkiin. En odottanut kesältä mitään, mutta se antoi itselleni melkein kaiken mahdollisen. Kesälomani alkoi tuttuun tyyliin vasta heinäkuun lopussa. Kesällä toimistolla istuminen ei kuitenkaan haitannut, sillä vietän mieluiten töissä kesä-heinäkuun. Samalla se tarkoittaa, että pysyn myös Suomessa ja nautin Suomen kesästä. Kesäloma vierähtikin sitten tuttuun tapaan ulkomailla.

Eniten innoissani oli tästä valtavasta ahvenesta, joka tarttui onkeen

Eniten innoissani oli tästä valtavasta ahvenesta, joka tarttui onkeen

Kesällä kirmailin keskellä peltoja

Kesällä kirmailin keskellä peltoja

Bryggen kaupunki on suoraan keskiajan kulisseista

Bryggen kaupunki on suoraan keskiajan kulisseista

Tämäkin kuva löytyy oikeasti Instasta. Selfiekeppi-huumaa Lamman saarella. #nolo

Tämäkin kuva löytyy oikeasti Instasta. Selfiekeppi-huumaa Lamman saarella. #nolo

Ehdittiinpä Savonlinnaan ja maisemaristeilylle

Ehdittiinpä Savonlinnaan ja maisemaristeilylle

Jäätelömonsterin kesään mahtui paljon uusia makuja

Jäätelömonsterin kesään mahtui paljon uusia makuja

Kuumailmapallon kyydissä näki Helsingin ihan uudella tavalla

Kuumailmapallon kyydissä näki Helsingin ihan uudella tavalla

Taipei oli yksi Aasian reissun kohokohtia

Taipei oli yksi Aasian reissun kohokohtia

Rentoutuminen uima-altaalla on melkoisen harvinaista herkkua reissuilla

Rentoutuminen uima-altaalla on melkoisen harvinaista herkkua reissuilla

Raakakakkuja tehtiin yksi jos toinenkin

Raakakakkuja tehtiin yksi jos toinenkin

Jejun saarella auringonlaskut olivat niin upeita

Jejun saarella auringonlaskut olivat niin upeita

Dubrovnikin pienet kujat oli iltaisin tunnelmallisia

Dubrovnikin pienet kujat oli iltaisin tunnelmallisia

Ehdittiin Tallinnaan päiväreissulle

Ehdittiin Tallinnaan päiväreissulle

Kesäloman elämänviisaus?

Kesäloman elämänviisaus?

Näiden lisäksi tapahtui myös kaikkea kesään kuuluvaa: piknik Suomenlinnassa, kahvit Regatalla, mökkeilyä, juoksutreenejä, uimista, pyöräilyä ja kiinankaalien kasvatusta. En suorittanut enkä suunnitellut ja kesä oli oikein mainio.

Kesän yksi huikeimmista jutuista oli juhannus Hongkongissa ja sitä reissua muistellaan varmasti vielä pitkään. Reissujen ja kesäkirmailujen jälkeen on hyvä pysähtyä hetkeksi kotimaisemiin keräämään uutta intoa. Lokakuulle näyttäisikin olevan tiedossa jo kolme reissua. Viime viikollahan kalenteri oli vielä ihan tyhjä.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday- blogitempausta, jonka tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Suomessa sitä vetävät Destination Unknown -blogin SatuKaukokaipuun Nella ja Veera Bianca. Minut löytää Instagramista nimimerkillä @jennaasi