KESÄLOMA, AAAAAH

Tik tik tik...aika käy vähiin. Se olisi nyt TJ0 kesäloman alkuun. Kyllä tätä on taas odotettu. Vielä ei tosin ole yhtään sellainen fiilis, että tänään se kesäloma alkaa. Neljä viikkoa ja täysi irtiotto arjesta luvassa. En ole mitenkään erityisen väsynyt, poikki tai edes totaalisen loman tarpeessa(?). Kaipaan kuitenkin totaalista irtiottoa arjesta ja rutiineista. En halua suunnitella mitään. Haluan mennä kuin tuuliviiri. Tänä vuonna kesälomaa ei ole suunniteltu kuukausia tai edes kuukautta aiemmin. Inhottaa jo pelkkä ajatus. Aikataulumme on joustava ja molemmat kaipaavat vaan lomailua Family Lehtosen tyyliin eli mennään sinne minne fiilis vie.

Yritimme kuitenkin suunnitella ja pähkäillä etukäteen minne haluaisimme. Monta hyvää suunnitelmaa tuli ja meni. Lomailemma elokuussa, joten monet paikat ovat pahasti ruuhkautuneita niin Jenkeissä, Aasiassa kuin Euroopassakin. Viimeisille metreille pohdimme reissuamme Aasian ja Euroopan välillä. Lopputulos oli "yllättävä". Voin antaa vinkin, että tulen syömään heti ensitöikseni överimäärän kimchiä.

Kesälomalle mahtuu tänä vuonna useita päiviä, jolloin on aihetta juhlaan. Ensimmäisenä on O:n kolmekymppiset, seuraavana ensimmäinen hääpäivämme, sen jälkeen omat synttärini ja myös kihlajaispäivämme. Kahden ensimmäisen merkkipäivän vuoksi teemme jotain spesiaalia.

Nyt se siis alkaa....kesäloma ja kesälomareissu 2015. Kannattaa seurailla meidän kesälomareissukuvia Instassa: @jennaasi, @ollilehtonen ja @familylehtonen. Sieltä saatte myös tietää, missä me oikein tänä vuonna seikkaillaan! Snapchatista minut löytää @jennaasi.

Ihanaa loppukesää kaikille! Palataan taas elokuussa :)