Skimbaloma aaaaah!

Juuri tällä hetkellä olo on mitä mainioin. Viikonlopun Wellness-risteily Silja Serenadella tuntuu hyvin positiivisella tavalla kropassa ja mielessä. Risteilystä on luvassa postausta pääsiäisen jälkeen. Hyvinvointiloman jälkeisessä fiiliksessä on hyvä pistää lomamoodi päälle ja jäädä lomalle.. siis LOMALLE!

Tällä hetkellä edes pääsiäisen sääennuste ja loskamoska ei tätä fiilistä horjuta. Tuli taivaalta sitten mitä mummoja tai rättejä tahansa niin minä lähden tänään skimbalomalle. Edessä on pitkään odotettu laskureissu Itävallassa. On jo aikakin tänä talvena päästä suksille. Vielähän tätä talvea on jäljellä. Sää Alpeilla näyttää melko kurjalta, mutta haittaakos tuo. Tarkoitus on saada raikasilmamyrkytys ja tuulettaa suksia rinteissä.

On tää mimmi kyllä nyt aika muikeena! Prost!

Iloista pääsiäistä kaikille!