Ei julkaisemiskelpoiset kuvat häämatkalta

Inkan huippu postaus pieleen menneistä valokuvista häämatkalla sai minutkin kaivelemaan behind the scenes- matskua häämatkalta. Jätin suosiolla muut reissut katsomatta, sillä muuten mulle olisi tullut suuri valinnan vaikeus. Täytyy sanoa ihan yleisestikin, että matkoilta otettavista valokuvista noin 20 % on julkaisukelpoista ja loput 80% menee mun ja O:n hörönaurukansioon. Kumpikaan meistä ei vaan osaa olla irvistelemättä valokuvissa. Itselleni on tärkeää, että näytän edes vähän fiksulta valokuvissa, mutta lopputulos on usein ihan toinen. Asiaan toki myös vaikuttaa se, kuka valokuvaa. 

Häämatkakuvia katsellessa tuli kyllä taas niin ihania muistoja mieleen ja ehkä jokunen näistä kuvista paljastaa, kuinka hauskaa meillä oli! Moni häämatkalta(kin) kuva on usein sellainen, jossa O yrittää ottaa musta kuvaa ja mä oon juuri silloin kännykkä kädessä ottamassa itse kuvaa. Lopputulos on se, että mulla on kännykkä joka toisessa kuvassa kädessä. Kyse ei siis (kröhöm) ole kännykkäriippuvuudestani. Usein myös olen selkäpäin kameraan, koska yritän piilotella joko kameraa tai kännykkää. 

Näistä kuvista yksikään ei ole ollut blogissani, eikä ollut niitä tarkoitus koskaan kellekään julkaista. Instagramin puolella meidän @familylehtonen tilillä julkaistaan kyllä usein näitä hassuja kuvia reissuilta. Tarttukaa ihmeessä itsekin tähän haasteeseen. RIMMA:n blogista löytyy muuten myös aivan loistavia otoksia. Tässä julkaisematonta matskua meidän häämatkalta. Voitte itse päättää, ovatko nämä noloja vai ei. :)

DSC_0104.JPG

Ensimmäinen kuva on otettu häämatkan ekana iltana Okinawalta. Mun aurinkolaseilla on paha tapa jäädä kiinni hiuksiin eikä tämä ole vika kuva, kun nuo roikkuu mun hiuksista. Ilmekin näyttää vähän tuskaiselta. Toinen kuva on otettu Hiroshimasta. Kolmannessa olen löytänyt aurinkolasien tilalle jotain uutta.

Yhteiskuvien ottaminen on taitolaji. Pokkarikameralla se ei vain tunnu aina osuvan. Ilmeet ovat useimmiten jommallakummallan sellainen, että kuva jää arkistojen aarteeksi.

Okinawan rannat tarjosivat upeat maisemat valokuvaukseen. Kuten näkyy. Ja mulla toi kännykkä vaan ei irtoa kädestä rannallakaan.

Ps. Älä kuvaa, kun mä juon

Ps. Älä kuvaa, kun mä juon

Jeeeee, drinksujätski!

Jeeeee, drinksujätski!

Ps. Älä ota kuvaa, kun mä haukottelen!

Ps. Älä ota kuvaa, kun mä haukottelen!

Täällä me oikeesti ollaan!

Täällä me oikeesti ollaan!

Valkotakkiset. Meniköhän noi kylpytakit nyt ihan oikein?

Valkotakkiset. Meniköhän noi kylpytakit nyt ihan oikein?

Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille oikein kivaa viikonloppua! Toivottavasti harmaa sää ei menoa haittaa. Meikä lähtee huomenna Itämerelle joogaamaan! Instagramin puolella varmasti luvassa wellness-ja joogailoittelua yllinkyllin!