GoExpo- messut alkavat - vinkkejä messuille

Varma kevään merkki! Lumet sulaa, sää lämpenee ja mielessä pyörii jo juokseminen kuivilla metsäpoluilla ja fillarointi ristiin rastiin Espoota. On myös toinenkin varma kevään merkki. Nimittäin GoExpo- Suomen suurin urheilu- ja ulkoiluareena on taas täällä. Lajitarjonta on suuri tänäkin vuonna ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Ovet avautuvat tänään ja messuilla on taas tiedossa kaikkea innostavaa ja inspiroivaa! Iloitsin kovasti, kun sain tietää, että myös tänä vuonna olen oikeutettu koluamaan GoExpo-messut bloggaajapassin kanssa.

GoExpo15_pvm%2B(1).jpg

Messuilla tapahtuu viikonloppuna paljon. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan etukäteen messujen tarjontaan ja ohjelmaan. Tässä omat suositukseni ja ajatukseni messujen ohjelmasta.

Fillari

 Jos mielessä pyörii esimerkiksi uuden polkupyörän hankinta niin GoExpo-messuilla pääset ihmettelemään kevään pyöräuutuuksia ja testamaan erilaisia polkupyöriä. Itse kävin viime vuonna istumassa muutaman pyörän päällä ja sain hyviä vinkkejä, minkälainen pyörä kannattaisi olla, jos pyöräilee työmatkaa ja muutenkin paljon vapaa-ajalla. Rohkeasti siis kysymään vinkkejä asiantuntijoilta! GoExpo-messuilta saat varmasti apua hyvän fillarin hankintaan.

Kunto ja juoksu

Oletko miettimässä juoksutapahtumaan osallistumista tänä vuonna ja tarvitsisit hyviä vinkkejä esim.puolimaratonille? Onko juoksukautesi alkaimaisillaan ja uudet lenkkarit pitäisi saada? Runsport-alueella voit käydä juttelemassa mm. ASA:n tyyppien kanssa ja heiltä saat varmasti paljon inspiraatiota ja motivaatiota harjoitteluusi :) ASA esittelee myös uudet juoksukengät Merreliltä ja Adidakselta. Itse ainakin käyn katsomassa molempien merkkien uutuudet, koska eteisen kenkätelineessä on molempien merkkien juoksukengät.

Kunto-osastolla sijaitsee HCR-lounge, jossa järjestetään tietoiskuja. Jos ajatuksissasi on keväällä HCR niin käyppä kuuntelemassa vinkkejä valmistautumiseen. Lisäksi voit testata juoksukuntosi 400m juoksussa. Parhaat palkitaan!

Kunto-osastolla tapahtuu paljon muutakin. Pole4fitin osastolla pääset tutustumaan tankotanssin saloihin ja sirkuksen ihmeelliseen maailmaan. Tankotanssi on erittäin hyvää treeniä kropalle. Pitäisikin mennä pitkästä aikaa itsekin tankotanssitunnille.

Outdoor

Päästiin asiaan. Eräjormaosasto on niin tän vuoden juttu! Miehelle täytyy löytää uistin, jolla hän vihdoin ja viimein saa mökin järvestä sen isoimman kalan (tänä vuonna kalastuksessa teemana onkin hauki ;)). OutdoorExpo kokoaa tänä vuonna retki-, metsästys- ja kalastusmessut Suomen suurimmaksi outdoor-väen messutapahtumaksi! Eikun sinne tutustumaan. OutdoorExpolla on muuten omat Facebook-sivut, jonne päivittyy tuoreimmat kuulumiset.

Golf

Olit sitten aloittelija tai konkari, niin golf-osastolta löytyy kaikille jotakin. Pääset testaamaan uusia mailoja, kokeilemaan puttaamista, löydät juuri itsellesi sopivat varusteet ja kauden coolimmat golf-asut. Osastolta löytyy myös jättimäinen Golfbalancen kauppa, josta voi löytää asut ja varusteet hyvään hintaan. Golf-osastolla kuhisee varmasti, sillä lumien sulaminen on varmasti herättänyt golf-kuumeen ja into viheriölle on jo takuulla kova monella alan harrastajalla. Ken tietää, jos osastolta löytyy myös kesän tuleva golf-reissukohde :)

GoExpo on paljon muutakin. On palloilulajeja, kisoja isommille ja pienemmille, testauspaikkoja, valokuvausta, hevosia, esityksiä ja vaikka mitä. GoExpo-messut kuuluvat suosikkimessuihini. Iloinen urheilu- ja ulkoilufiilis välittyy täällä takuulla :)

Lisätietoja messuista löydät GoExpon nettisivuilta ja Facebookista.

Nähdään GoExpo-messuilla viikonloppuna!