Täydellinen reissuveska- LUMI accessories

Olen pitkään etsinyt näppärää ja monikäyttöistä reissuveskaa, johon mahtuisi passi, puhelin, rahat, kortit, avaimet, nessut, huulipuna ja kynä yms. Siis sellainen pienehkö veska, jota voi pitää isommassa laukussa ja sellainen, johon mahtuu kaikki tarvittava, kun liikun kaupungilla, lentokentällä tai ihan missä vaan matkoilla. Isoimmista lompakoista en pidä, joten tällainen lompakon ja laukun välimalli on ehket itselleni paras. Aina ei jaksa raahata isompaa laukkua mukana ja yliolan laukut eivät ole pidemmän päälle toimivia matkoilla. "Hävitän" tai siis luulen hävittäväni helposti omaisuutta, kuten puhelinta, joten tärkeän omaisuuden pitää olla helposti löydettävissä itselläni (ei rosvoille).

DSC_0304.JPG
DSC_0309.JPG
DSC_0308.JPG

Etsin ja punnitsin pitkään eri vaihtoehtoja, eri kokoja ja erinäköisiä laukkuja. Hyvä vaihtoehto löytyi lopulta. Suosikkilaukkumerkkini LUMI:lta löytyi juuri sopivan kokoinen ihanuus.

Classic Venla all-in-one pouch

oli vastaus etsimääni. Täydellinen mulle! Haaveilin ja suunnittelin tämän söpön pikkuveskan ostamista jonkin aikaa. Värikin oli selvä: konjakin värinen sen olla pitää! Lopulta jouluna kävi sellainen tuuri, että joulupukki toikin mulle lahjaksi juuri tämän konjakin värisen pikkuveskan. Mikä ylläri! ;) En osannut odotaa mitään lahjoja, kun oltiin sovittu ettei jouluna osteta lahjoja, mutta kirjallisesti olisi näköjään pitänyt tehdä tuokin päätös.

IMG_20141224_194403.jpg

Pikkuveska pääsi heti testiin Kiinan reissulla. Isompana reissulaukkuna mulla oli mukana punainen Hilfiger, johon mahtuu puoliomaisuutta. Isoon laukkuun hukkuu niin helposti kaikki ja en tajua, miten naisen käsilaukku voikin aina olla sellainen kaivo.

DSC_0305.JPG
DSC_0301.JPG

Uusi reissuveskani toimi täydellisesti matkalla. Isosta laukusta on helppo poimia veska, josta löytyy kaikki tärkeä. Sinne ei kuitenkaan mahdu vesipullo, vaihtopaita tai opaskirja, joten sen vuoksi ihan tuolla pikkuveskalla en koko aikaa reissulla pärjännyt. Sinne meni juuri näppärästi passi, puhelin, kortit, rahat ja muutama tärkeä paperikin. Tämäkin veska on muuten yllättävän tilava.

Mulle ihan täydellinen pikkuveska. Tämä on ihan huippu! Nyt arkena pikkuveska kulkee isomman laukkuni sisuksissa. Toimii!