Reissuronttien loppuvuosi

Matkaan lähden, matkaan lähden..

Mulla kauas menolippu oooon.

Onko?

No on!

Se FIILIS, kun kuukauden sisään on tulossa kolme reissua!

Olin elokuisen Japanin reissun jälkeen jotenkin tuudittautunut jo siihen, ettei tänä vuonna enää paljon matkustella. Varattuna oli vain Lontoon miniloma. Eikä mitä. Tässähän joutuu pitämään koko loppuvuoden reissureppua pakattuna.

IMG-20140608-WA0006.jpg
IMG_8396.JPG

Huomenna luvassa ruusuja ja romantiikkaa Tallinnassa. Otettiin ihan romantiikkapaketti hotelliin, johon kuuluu myös dinneri. How sweet is that? Tarkoituksena on romantisoinnin lisäksi käydä Lentosatamassa ja Kalamajan alueella katselemassa uusia paikkoja (jotain muutakin tällä kertaa kuin F-Hoone).

Ensi viikolla kutsuu sitten Budapest. Olen jo ahminut matkablogeista vinkkejä Budapestiin ja olen superinnoissani. Ihan mahtavaa päästä vihdoin ja viimein näkemään ja kokemaan tuo upealta näyttävä kaupunki. Joulumarkkinoita odotan kyllä eniten.

ebd91d4cb3e6cabb99d9dac7be6722a4.jpg

Kuva

täältä

Joulun jälkeen kutsuu sitten tuo suuri ja mahtava KIINA. Joululoma meneekin ihmetellessä Sichuanin maakunnan ihmeitä ja kyllä mieli tekee kovasti katsomaan pandoja Chengdun pandakeskukseen. Kiinassa matkustaminen on yhtä seikkailua. Tuskin maltan odottaa junamatkoja, ruokaelämyksiä ja uusia paikkoja.

DSC_0389.JPG
DSC_0045.JPG

Semmosta. Kyllä riittää taas juttuaiheita blogiin kirjoitettavaksi :) Kaamosaika meinaa ottaa niskaotteen aina silloin tällöin, mutta nyt ei kyllä ehdi vajoamaan synkkyyteen. Nyt mennään eikä meinata!

Mahtavaa loppuvuotta ja ensi viikolla alkavaa joulukuuta kaikille!