Loreal Skin Perfection Challenge

Tässä on tämän viikon ajan ihmetelty pinkkien purnukoiden sisältöä ja sitä, mitä ne tekee iholleni. Meitsi pääs mukaan Lorealin Skin Perfection Challengeen. Tarkoituksena on siis testata tuotteita ja kertoa omista kokemuksistaan avoimesti täällä. Mukana kolme tiimiä (Saran tiimissä on hyvä olla :)), jotka kisaavat keskenään.

IMG_20141010_165005.jpg

Tällä viikolla haasteena on ollut testata Lorealin kaunistavaa päivävoidetta (Skin Perfection Anti-tiredness Beautifying Daily Care, ihan tälleen lyhyesti) ja tututua yleisesti muihin tuotteisiin. Näitä tuotteita testataan yhteensä 4 viikkoa, jonka aikana varmasti huomaa muutoksia ihossaan, jos niitä on tullakseen. Purkit ovat kyllä tosi kivan näköiset: naiselliset ja pirtsakat (ja sopivat hyvin treenikenkien kanssa yhteen).

CYMERA_20141013_153046.jpg
CYMERA_20141013_192313.jpg
CYMERA_20141014_190022.jpg

Omasta ihostani: Mulla on kuiva iho, joka talvella rapisee ja kutisee ja kesällä loistaa. Ihossani on ollut murrosikäisestä asti T-alueella näppyjä. Niitä on vieläkin. Ihoni on aina ollut enemmän tai vähemmän epäpuhtaan näköinen. Ihoni ei ole myöskään koskaan ollut tasaisen kaunis. Otsajuovat ovat varmaan tulleet tuimasta ilmeestä. Teininä häpesin kasvojeni kuntoa todella paljon. Nykyisinkin, en voi syödä, mitään rasvaista juustoa, suklaata yms. ilman että se näkyy heti naamassa. Samoin stressi aiheuttaa heti näppyjä ihollani. Olen testaillut monenlaisia tuotteita tässä matkan varrella ja moni tuote on päätynyt "en voi käyttää, ei hyötyä" listalle. Muutamia suosikkeja on kuitenkin. Samoin olen löytänyt jonkinlaisen keskitien ihonhoidossa. :)

Aamuisin pesen kasvoni vedellä. Sen jälkeen laitan seerumia (kun muistan) ja päivävoidetta. Keväästä kesään käytän pelkästään bb-voidetta tai cc-voidetta ja jotain kevyttä päivävoidetta mahdollisesti sen kanssa. Talvella iho vaatii jämäkämmän päivävoiteen ja meikkivoiteen. Illalla pesen kasvoni MeineBase- mineraalisuolalla ja laitan yöksi kasvoille öljyä ja silmien ympärille silmänympärysgeeliä. Tällä tyylillä iho pysyy ihan hyvin kuosissa nykyisin. Etenkin kosteuttava silmänympärysgeeli on ehdoton suosikkini!

Sitten tähän haasteeseen. Skin Perfection- sarjan seerumi ja silmänympärysvoide ovat todella hyviä ja jo parin päivän käytön jälkeen niiden tehon huomaa.  Päivävoide imeytyy kivasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Siitäkin olen tykännyt. Sitten tämä kaunistava päivävoide, jonka pitäisi pelastaa tilanteessa kuin tilanteessa, on vähän kaksijakoinen. Se mukautuu tosi kivasti oman ihon sävyyn ja on tosi hyvä etenkin treenin jälkeen, mutta siinä ei ole ehkä tarpeeksi paukkuja mulle (kuoriutuu pois). Lisäksi, se tuoksuu ihan aurinkorasvalta. Treenilaukkuun kuitenkin kaunistava päivävoide on tosi hyvä lisä ja ihmistenkin ilmoille voi mennä.

CYMERA_20141013_153008.jpg
20141012_170554.jpg

Mielenkiinnolla odottelen, mitä nämä tuotteet tekevät iholleni tämän haasteen ajan. Alku on ollut todella positiivinen. Iho on kosteampi ja raikkaampi päivisin.