Nara - peurojen kaupunki

On yksi syy, miksi Naran kaupunkia ei mistään hinnasta kannata missata Japanin reissulla. Tai on niitä syitä itse asiassa aika montakin, mutta ehdottomasti pääsyy vierailla Narassa ovat..PEURAT!

Tämän ihastuttavan kaupungin puistoalue on täynnä noita jumalan lähettiläitä eli peuroja. Vietimme yhden leppoisan päivän Narassa peurojen ympäröimänä. Molempien kamerat ja kännykät räpsivät kuvia kovaa tahtia noista ruskeista otuksista, jotka olivat hyvin kesyjä ja uteliaita. Onhan peuroja toki Suomessakin, mutta Narassa niissä oli jotain erityisen kivaa. Eläinrakkaana ihmisenä jaksoin tietenkin innostua peurojen ihastelusta ja silittelystä koko päivän ajan ;)

Kojuista pystyi ostamaan "peurakeksejä" ja syöttämään niitä. Peurat olivat hyvin tietoisia noista kekseistä. Itse ostin paketin ja yhtäkkiä kimpussani oli monta peuraa tavoittelemassa herkkuja. Yksi päätti puraista takamuksestani alkupalat. Laukkukin tutkittiin, mutta siellä ei ollut mitään syötävää.

Narassa on todella hieno puutemppeli, Todaiji, mikä ehdottomasti kannattaa käydä tsekkaamassa. Todaijin päähalli on maailman suurin puusta tehty rakennus. Siellä temppelin edustallakin on muuten niitä peuroja, joten ei niistä sielläkään eroon pääse! :)

Ja tietenkin! Pitihän se nyt selfie ottaa peuran kanssa, kun siihen tarjoutui mahdollisuus! Check! En ymmärrä miksi O:lla oli niin hauskaa, kun räpsin peurojen kanssa yhteiskuvia! :D Kaikkihan sitä nyt tekee.

Huippu paikka se Nara! Rennon päivän viettämiseen ihan täydellinen kohde. Sopivan pieni, mutta tarpeeksi iso. Kiotosta pääsee näppärästi paikallisjunalla, joka vie n. 45minuuttia.

Eläimet <3