Paluu arkeen häämatkan jälkeen

Kaikki upeat ja ihanat matkat loppuvat aikanaan. Ja niin päättyi meidänkin häämatka myöhään keskiviikkoyönä. Menipä se 4 viikon kesäloma nopeasti, mutta kyllä siihen mahtui monen monta hienoa kokemusta. Yhdessä oman ihanan aviomiehen sain kokea uusia paikkoja, pelätä taifuunia, ahmia sushia, ihmetellä Tokion ruuhkia, pyöräillä ympäri Kiotoa ja nauttia löhölomasta Okinawalla. Olo on reissun jälkeen niin kiitollinen ja onnellinen. Voi että, mitä juttuja! Voi että, mikä kuherruskuukausi! <3

Häämatka oli I-H-A-N-A <3

Nyt pari päivää on totuteltu taas arkeen. Tuleva syksy tuo tämän rouvan elämään uusia haasteita ja kujeita. On edessä koulunpenkille paluu ja haasteellisimpia työtehtäviä uuden tittelin myötä. Tämä blogi tuo kuitenkin reissuhöpsön uranaisen arkeen hyvää vastapainoa. Honeymoonin jälkeen blogi päivittyy taas normaaliin tapaan.

155996_10152666672098324_969165806616321518_n.jpg
SAM_2152.JPG

En voi muuta sanoa kuin, että matkustakaa Japaniin! Jokaisen reissuhirmun on pakko nähdä tuon ihanan maan kauneus ja upeus.

Paljon on matkajuttuja luvassa ja palaan vielä kerran häihinkin, kunhan saan kaikki hääkuvat käsiini.  Stay tuned!

Ihanaa elokuun viimeistä viikonloppua kaikille. Se on jo syyskuu ensi viikolla!