Reissureppu kaipaa täytettä - mitä pakkaan mukaan?

Monen matkabloggaajan kuuma aihe on pakkaaminen. Mitä pakata mukaan, kun kyseessä on kaupunkiloma/reppureissu/rantaloma/maailmanympärysmatka? Olen aina mielenkiinnolla itse lukenut, mitä muut fiksut pakkaavat mukaan ja miten vähällä sitä oikeasti voi pärjätä.

Itse olen vasta kisälli-tasolla tässä pakkaushommassa. Pärjään kyllä vähällä, mutta silti otan aina liikaa vaatetta mukaan. Sitten vielä pitäisi mahtua kengät, beautybox, kirjat, kamera, laturit, matkaoppaat jne. Poikaystävän pakkaustaitoa osaan aina hämmästellä. Miten joku voi laskea niin tarkasti kuinka monella sukkaparilla, T-paidalla ja boxereilla pärjää 3 viikkoa. Ainahan siinä käy lopulta niin, että jos O:n repussa on tilaa niin minä tungen sen täyteen omilla vaatteillani :D Opittavaa siis on vielä! (Kuvassa vielä O kantaa molempien reppuja.... ;))

Ankona.JPG

Viime kesänä reissasimme 3 viikkoa reput selässä Italia-Slovenia-Kroatia-akselilla. Kaikki tarvittava mahtui käsimatkatavaroissa kulkevaan reppuun. Mukana oli:

- 3 sortsit

- 2 mekkoa

- 2 hametta

- bikinit

- 2 kengät

- 8 toppia

- alusvaatteet

Ja hyvin pärjäsin! Noiden lisäksi ostin yhdet sandaalit Kroatiasta ja yhdet kengät jätin Ljubljanaan. Yleensä tarvitsen ainakin kolmet kengät reissuun, sillä en vain osaa käyttää yksiä kenkiä koko loman ajana. Yksi toppi tarttui mukaan kaupasta, mutta siinä oli mun shoppailut 3 viikon aikana. Hiuslakan, aurinkorasvan ym. ostin paikan päältä. Shampoon ja hoitoaineen olen yleensä laittanut pieneen pulloon.

Käsimatkatavaroilla matkustaminen on kuitenkin vaan niin ihanan helppoa! Punainen 30l McKingleyn reppuni on kiertänyt kanssani maailmaa tunnollisesti. Kun tilaa ei ole repussa tuhlattavaksi, tulee mietittyä tarkoin, mitä oikeasti tarvitsee eikä, mitä kaikkea haluaisi pitää päällään lomalla (mikä myös on tärkeää). Tehtävä ei ole helppo, mutta liikakilot repussa/rinkassa eivät ole kivoja.

Elokuun Japanin reissuun mahtuu kaikkea mahdollista: rantalomaa, kaupunkilomaa, vaikeita maastoja, paljon kävelyä ja liikkumista, hienosti syömistä jne. Tällä kertaa otetaan yksi yhteinen rinkka mukaan + reput, joten tilaa on paljon enemmän.

Mukaan vaatteita aion pakata:

- Matkaoppaat

- iPad

- pitkät haaremihousut

- bikinit

- 3 mekkoa

- 3 sortsit

- huivi

- Muutamat korvikset

- Toppeja

- Merrelin barefootit

- sandaalit ja tennarit

- 3 hametta

- alusvaatteet

Kuulostaapa jotenkin paljolta? Ehkäpä karsin vielä. Topithan ei (onneksi) paina paljon! ;)

Kesälomaa odotellessa! Nauttikaa te, jotka olette lomalla :)