Kesäfiilistelyä Satakunnassa

Miltä tuntuukaan upottaa varpaat pehmeään hiekkaan ensimmäistä kertaa koko kesänä? Ihan mahtavalta. Miten mahtavia kesäfiiliksiä voikaan kokea yhden viikonlopun aikana! Voi kesä <3

IMG-20140720-WA0005.jpg

Pääsin viikonloppuna vierailemaan paikoissa, joissa en ole koskaan vielä Suomessa käynyt. Lauantaina auton nokka vei Poriin ja jazzeille. Sunnuntaina käytiin ihastelemassa Yyterin hiekkadyynejä. Porin suhteen minulla ei ollut ennakko-odotuksia. Kaupungissa vallitseva jazz-tunnelma jätti kuitenkin positiivisen kuvan kaupungista. Aikaa Pori-sightseeingille ei kummemmin ollut.

Lauantaina jazzeilla tunnelma oli leppoisa ja aikuiseen makuun oikein rento! Kokeneena festarihirmuna vähän kyllä naureskelin sivistyneelle meiningille :D Kyllä sitä vain ihminen aikuistuu. Vaikkei omia juomia saanutkaan viedä alueelle niin homma toimi kuitenkin mielestäni oikein hyvin anniskelualueella. Viinipullo maksoi 20€, joka ei ollut laisinkaan ylihinnoilteltu niin kuin festareilla juomat yleensä. Omia piknik eväitä syödessä kelpasi kuunnella Jamie Cullumia, Patti Smithiä ja Pariisin kevättä (jälkimmäisestä en niinkään tykännyt). Vettä ripotteli illan aikana jokusen kerran, mutta se ei meininkiä haitannut. Ehdottomasti koko illan kohokohta oli James Bluntin keikka, joka oli M-A-H-T-A-V-A! <3 Kyllä se mies vain osaa laulaa niin mielettömän komeasti!

IMG_20140720_001757.jpg
IMG_20140719_162041.jpg

Sunnuntaina jazz-fiiliksissä suunnattiin Yyteriin ukkospilvistä ja kuurosateista huolimatta. En ihan oikeasti tiennyt, että Suomessa voi olla semmoinen hiekkabiitsi! Mäntymetsän takaa löytyi ihan mielettömän hienot hiekkadyynit ja ranta. Ihan kuin olisi hypännyt Porista suoraan ulkomaille etelän lämpöön. Rannalla riitti väkeä ja kyllä niin isolle rannalle ihmisiä mahtuukin! Uimassa ei käyty, mutta hetken aikaan maltettiin nauttia kuumasta auringosta. Eilen oli todella kuuma ja painostava sää, joten ilman hattua ja aurinkorasvaa ei kovin kauan pystynyt (ehtinyt) nauttimaan rannalla olemisesta. Uiminen ei olisi ollut yhtään pahitteeksi.

CYMERA_20140721_101406.jpg
CYMERA_20140721_101351.jpg
CYMERA_20140721_101330.jpg

Yyteri oli todella positiivinen yllätys. Kohteena sellainen, että sinne varmasti tulee mentyä uudestaan. Kyllä se pehmeä hiekka jalkojen alla tuntuu vain niin hyvältä!

Olipa taas ihana kesäviikonloppu! Porin ja Yyterin lisäksi ehdittiin juoksemaan Rauman hiljaisia katuja, puuhastelemaan hääjuttuja mökillä, käymään hääpaikalla ja ehdittiin myös nukkua hyvin.

Nyt taas uusin ja avoimin silmin uuteen viikkoon! Kesäloma lähenee, häät lähenee ja mun mökkiviikonloppu omalla mökillä starttaa ihan tuota pikaa. :)