Japanin matkailuvinkit kaikki heti tänne nyt

Polttaa asfaltti polttaa.... No asfaltti ei polta näillä säillä, mutta matkakuume kylläkin! Se polttelee jaloissa ihan mielettömän pahasti. Häiden lisäksi häämatka lähestyy hurjaa vauhtia ja meidän reissusuunnitelmat ovatkin jo jonkin verran edenneet. Lähetti toi pari viikkoa sitten JR junapassit kotiovelle asti. Mukana tuli itse passien lisäksi kartta, opaskirjanen ja juna-aikatauluja.

IMG_20140612_183747.jpg

Valinnanvaikeus vaan meinaa nyt iskeä, kun pitäisi päättää, missä haluaisi ehdottomasti tällä Japanin reissulla käydä ja mitkä kohteet jättää myöhempiä reissuja varten (yhdet Japanin synttärilahjalennot mulla säästössä jo seuraavaa Japanin reissua varten ;)).

Tokiossa riittää nähtävää vaikka kuinka ja meidän 6 päivää tuleekin olemaan aikamoista ravia. Tokiosta tunnin junamatkan päässä on monenlaisia mielenkiintoisia paikkoja. Sitten on Kiotoa, Osakaa, Naraa ymsyms. Valitse tässä nyt sitten. Olen kevään aikana lukenut tiiviisti Lotan blogia, joka on täynnä juttuja Japanista. Sieltä löytyy jos jonkin näköistä juttuja Japanin matkakuumetta potevalle.

Suunnitelmahan siis oli seuraava (aikaisemmassa blogipostauksessa olenkin meidän häämatkasta jo kirjoitellut.):

Lento Hkistä Okinawalle

1 viikko ihanalla Okinawan saarella.

Okinawalta lento Tokioon, jossa vietetään 6 yötä

Tokiosta suunnataan Kiotoon (mahdollisesti joitain stoppeja välissä)

Kiotossa pari päivää

Kiotosta Beppuun (ja muutamia paikkoja siinä välillä)

Paluu Tokioon ja kohti kotia

Reissussa ollaan yhteensä 3,5 viikkoa ja siinä ehtii kyllä varmasti näkemään ja kokemaan kaikenlaista.

Tokion jälkeen meillä on 1,5 viikkoa aikaa seikkailla pääsaarella. Isompien kaupunkien lisäksi haluaisin ehdottomasti nähdä Japanin luonnonkohteita ja seikkailla pienimmissä paikoissa. Haluan uida onseneissa, syödä poskettoman hyviä ruokia ja tietenkin, NAUTTIA!

Nyt haluaisinkin kuulla matkavinkkejä teiltä erityisesti tuolta Kioto-Beppu-väliltä. Kaikki muutkin vinkit ovat tervetulleita! Hiroshimassa haluaisin kovasti käydä. Miyajimasta kuulisin mielelläni lisää vinkkejä. Nara ja Osaka kiinnostavat kovasti, mutta voi olla, että ne jätetään seuraavaan kertaan.

Oi Aasia, me nähdään pian <3