Iloa ja onnea uudesta pyörästä

Koin eilen jälleen yhden elämäni yllätyksen. Tulin salilta kotiin ja löysin poikaystäväni odottamasta mua. Hän myhäili salaperäisenä. O halusi lähteä keskustaan ostamaan itselleen uutta takkia ja mennä kävelemään merenrantaan ja sen jälkeen johonkin kivaan paikkaan kahville. Tämä meni täydestä läpi. Matkalla keskustaan päätettiin poiketa Larunpyörään ostamaan uutta polkupyörän pumppua. Tämäkin meni täydestä, mutta eipä mentykään ostamaan uutta pumppua, vaan mulle uusi fillari! Olin pari viikkoa sitten käynyt kuolaamassa yhtä hybridipyörää, joka oli ihan kivassa alennuksessa. Siinä vaiheessa, kun tepasteltiin mun unelmapyörän luo ja O sanoi, että "Me otetaan tää", menin ihan mykäksi. En osannut sanoa yhtään mitään. Meinasin räjhätää innostuksesta! Meni hetki, kun tajusin, että ihan oikeasti O oli ostamassa mulle sitä pyörää. Mistä ne maailman parhaat poikaystävät olikaan tehty? :)

Pikaisen huollon jälkeen istahdin fillarin satulaan ensimmäistä kertaa ja voi vitsit sitä tunnetta! Pyöräilin Larusta kotiin Kaskisaari-Lehtisaari-Kuusisaari-Tapiola-reittiä kotiin ja olin koko matkan ihan hurmoksessa. Yksi kaverikin pyöräili mua vastaan, mutten siinä fiiliksessä edes nähnyt häntä. En ole siis kohta kolmeen vuoteen omistanut polkupyörää. Edellinen rikottiin Tampereella ja pääkaupunkiseudulle muuton jälkeen en ole vain saanut aikaiseksi ostaa uutta polkupyörää. Aikomuksena itselläni oli ostaa uusi pyörä tämän kevään aikana ja fillaroida Meilahteen töihin koko kesä. Niin meinaakin tehdä nyt kun mulla on pyörä, jolla posotella pitkin teitä!

CYMERA_20140417_133629.jpg
IMG_20140416_200209.jpg

Tänään en ole vapaapäivänä muuta ehtinytkään tehdä kuin ajella fillarilla ympäri Espoota hoitamassa asioita. Kyllä vaan se pyöräily on huikeaa! Jos joku olisi ottanut musta kuvan pyörän selässä niin olisi kyllä saanut maailman onnellisimman tytön virnistyksen! Kyllä nyt kelpaa! :)

Nyt mulla on jo suunnitelmissa monta erilaista retkeä lähialueille! Tulevana kesänä suomiretkeillään fillarilla! That's the plan!

Fillaroimisiin!