Aurinkoinen etelänloma Tallinnassa

"Mulla on kauhee matkakuume, mä haluun ulkomaille. Hätätapauksessa myös Tallinna käy."

IMG_8396.JPG

Viime viikonloppuna otimme irtioton arjen kiemuroista ja suuntasimme iloiselle etelänlomalle kuuden hengen tehotiimillä, joka koostui yhdestä täydellisyyttä hipovasta hääparista sekä kaasoista ja bestmaneista. Tarkoituksena ei ollut kierrellä yhtään museota, nähtävyyttä tai kokea jotain uutta Tallinnassa. Halusimme nauttia ihanasta kevätfiiliksestä ja nauraa mahakippurassa toistemme seurassa. Yksi hääskumppakin piti meidän löytää. Hääviinejäkin piti maistella.

IMG_20140330_211324.jpg

Tavoitteet reissun osalta täyttyivät yli odotusten. Tallinnassa oli viikonloppuna mitä hienoin sää. Aurinko paistoi ja terassilla kelpasi istuskella. Kevään eka jäätelö maistui taivaalliselta ulkona syötynä. Vanhakaupunki vilisi turisteja ja se näytti yhtä nätiltä kuin aina. Itselläni on ollut parin kuukauden ajan järkyttävä matkakuume ja Tallinnan reissu hiukan lievensi oloa.

IMG_20140329_175235.jpg
IMG_20140331_182512.jpg

Kävimme illalla syömässä

Silk Sushi

-ravintolassa, jonka sushit olivat aika isokokoisia, mutta oikein suussa sulavia. Hinta-laatusuhde ravintolassa oli kohdillaan. Jos pidätte sushista, pidätte varmasti tuosta ravintolasta.

Yövyimme Radisson Blu Olümpia hotellissa, joka on hiukan syrjässä, mutta kävelymatkan päässä kaikesta. Hotelli on lähellä Stockmannia ja Vanhaankaupunkiin kävelee 10-minuutissa. Aamupaloja rakastavana mieleen jäi erityisesti hotellin aamupala.

Tämä pieni etelänloma teki niin hyvää. Reissu oli yhtä häikäisevä kuin tuo auringonlaskukuva lauantailta. Oli kiva päästä tuulettumaan. Tallinna on mielettömän söpö kaupunki, jossa varmasti viihtyy. Hinnat ovat selvästi nousseet sitten viime vierailuni 2012. En sanoisi kaupungin olevan enää niin "halpa". Hyvissä ravintoloissa syö kuitenkin halvemmalla ja kyllähän ne juomatkin maksavat vielä hiukan vähemmän. Shoppailuun käytimme aikaa tunnin verran. Se ei nyt vain kauniina kevätpäivänä napostele.

Lopulta hyvä hääskumppa löytyi. Tulevat hääviinitkin ovat melko varmoja. Yksi asia, mistä erityisesti tykkäsin, oli meidän mahtava porukka. Yhdet yläfemmat kyllä O:n kanssa heitettiin, kun tajuttiin, miten mielettömän mahtavat kaasot ja bestmanit meillä on. Juuri parhaat ja oikeat meille. Meidän K&Bmänpalveluiden avulla me varmasti saadaan luotua juuri meidänlaiset häät.

Jutun juju: Aina voi mennä Tallinnaan.

Iloinen matkakuumeinen tuleva rouva toivottaa kaikille ihania kevätpäiviä! :)

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat

Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running With Wild Horses. Minut löydät Instagramista nimellä @jennaasi