Ripaus luksusta Naantalin kylpylässä

Vielä vuosi sitten, jos joku olisi kysynyt multa, lähdetäänkö kylpylään rentoutumaan, olisin vastannut napakasti, että EN LÄHDE. Syy: se on eläkeläisille, en ole vielä niin vanha tommoiseen. Noh mutta, missäs sitä viime viikonloppuna oltiinkaan? No Naantalin kylpylässä! :D  Kiitos rakkaan mieheni golfaus-taitojen meillä oli  Naantalin kylpylään lahjakortti, jonka päätimme käyttää viime viikonloppuna.

Ikä ja uraputki tekee näköjään tehtävänsä, sillä tämä neiti oli vinkunut kylpylälomaa jo jonkin tovin. Olin ihan super-innoissani kylpylään menosta ja voi kuinka se olikin mahtavaa! Valkoinen kylpytakki päällä kuohuviinin juominen kainalossa oli juuri sitä mitä kaipasin.

Mielikuvina Naantalin kylpylästä etukäteen oli, että se on hieno, ylellinen ja erittäin korkeatasoinen kylpylähotelli Suomessa. Odotukset olivat suhteellisen korkealla ja ne täyttyivätkin. Tarkoituksena oli rentoutua ja piristyä ja viettää laatuaikaa yhdessä.

Deluxe-tason huone Sunborn Yachtissa oli hieno ja 5-tähden tasoinen. Olo oli kuin laivalla ollessa, mutta tällä kertaa ei tarvinnut pelätä laivan keinumista. Suosittelenkin ottamaan huoneen ennemmin laivan puolelta kuin sviittihotellista.

Deluxe huone Sunborn Yacht hotellissa

Näkymä parvekkeelta.

Naantalin kylpylän ympäristössä olisi ollut hyviä lenkkeilymaastoja, mutta valitettavasti tällä kertaa ei ehditty tutkailemaan kylpylän ympäristöä. Kuntosalikin olisi ollut, mutta ei "ehditty" sinnekään.

Iso pettymys kylpylässä oli itse kylpyläosasto. Ensinnäkin se oli niin pieni! Muutama poreallas, pari isompaa allasta ja yksi ulkoallas. Njääh. Ulkoallas oli illalla kyllä ihanan tunnelmallinen, mutta siinäpä ne hyvät puolet sitten olikin. Koko kylpyläosasto oli kulahtanut ja vähän aikansa elänyt. Viiden tähden hotellilta odotti hiukan parempaa tasoa ja sitä tämä kylpyläosasto ei täyttänyt. Olisin myös halunnut ottaa joitain hoitoja, mutta ne olivat ihan älyttömän kalliita. Pettymyksestä huolimatta lilluminen poreissa oli kivaa ja höyrysaunan höyryissä oli kiva rentoutua. Meille sattui myös hyvä tuuri, ettei kylpylässä ollut ruuhkaksi asti väkeä. Olisi voinut odottaa, että lauantaina kylpylässä olisi ollut enemmänkin väkeä.

Kuva täältä

Mites sitten ruokapuoli? Kylpylässä on paljon ravintolavaihtoehtoja, joista me päädyttiin TK's kellaribaariin syömään etanoita, salaattia ja kanttarellikeittoa. Ruoka oli erittäin hyvää ja erityisesti kanttarellikeitto oli huikaisevan hyvää. Myös aamiaisbuffet oli runsas ja monipuolinen. Oli naggeja, karjalanpiirakoita, tuoreita croissantteja, puuroa, leipiä, munia, pekonia jne. Kuvia en ottanut, koska en jaksanut/halunnut raahata puhelinta mukana.

Löysin muuten jutun NYTimesista Naantalin kylpylästä ja siinä oli kyllä pointtinsa.

Yksi asia, mikä jäi mieleen Naantalin kylpylästä oli mahtava asiakaspalvelu. Siitä paikka saa täydet pisteet! Kaikkialla ihmiset oli hymyileviä ja palvelu oli mahtavaa. Juuri sellaista kuin 5-tähden hotellissa pitää ollakin!

Ja kyllä nyt on niin, että tahdon mennä uudestaankin kylpylöimään. Ehkä seuraavaksi Tallinnaan, koska Ikaalisten matkatoimisto niin kovasti minulle niitä kylpylälomia siellä suosittelee.

Ihanan ja piristävän kylpyläloman jälkeen jaksaa taas pakertaa arjessa pari viikkoa ennen joululomaa! :)